Pilnie poszukuje tych gier może ktoś zna jakieś forum niemieckie, gdzie będzie można ściągnąc tą grę zwiedziłem wszystkie polskie strony i nigdzie nie mogłem znaleśc tych gier w Empikach także nie posiadają takiego produktu. Grałem w HM 2005 i polecam ten produkt naprawdę ciekawa gra, która może wciągnąc każdego kibica szczypiorniaka i nie tylko.
_________________ Amunt Valčncia, vixca el Valčncia, és el millor
Amunt Valčncia, vixca el Valčncia, del nostre cor
matisek7 St. sierżant
Wysłany:
Nie 30 Gru, 2007 12:10
W tej grze się gra czy jest się tylko menedżerem??????
_________________ Tylko Wisla, Tylko Wisla ZKS
LOS CHES St. sierżant
Wysłany:
Nie 30 Gru, 2007 12:56
Handball Manager jest grą z gatunku managerów. Heimspiel - Handballmanager 2008 w tą grę jeszcze nie grałem, ale też jest to manager. Osobiście jeszcze się nie spotkałem z grą typowo zręcznościową piłki ręcznej chyba niema takiej na rynku, są tylko managery, ale w Polsce wogóle nie pojawiają się te gry na rynku a szkoda bo grałem w HM 2005 i naprawdę jest to ciekawa gra. W HM został wprowadzony tryb 3D i wiele róznych ciekawych rozwiązań, jeśli ktoś byłby chętny do sprowadzenia gry z Niemiec to można by było się dogadac a jeśli ktoś zna strony niemieckie na których można grę ściągnąc to piszcie.
_________________ Amunt Valčncia, vixca el Valčncia, és el millor
Amunt Valčncia, vixca el Valčncia, del nostre cor
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach